Användarbetyg:  / 0
DåligtBra 
Skapad den onsdag, 27 januari 2016 Skriven av Johan Edenholm

Det är knappt att vi har hämtat oss efter invasionen i Bygdegården i torsdags! Snacka om att det var fullt ös stora delar av den eftermiddagen och kvällen!
Vi började på 100% och sedan ökade vi bara, är nästan en sanning :-)

Det var en kväll som jag sent kommer att glömma iallafall, här en ögonblicksbild mot slutet av kvällen och det kom ännu fler mot slutet...


Många har fått igång sin fiber, i princip alla på Långaryds-sidan ska ha en lysande WAN-lampa. Vi har ett gäng på felsökningslistan, men om din lampa in lyser (Långaryds-sidan), så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring någon av oss i styrelsen.

Det är inte så länge kvar tills Landerydsnoden ska vara aktiv också, så håll ut!

Ni som har lysande WAN-lampa men inte har testat om det är liv i prylarna, koppla in en dator i nätverksuttaget märkt LAN1 (stäng av det trådlösa nätverkskortet om det är en bärbar dator du har), när det sedan börjar blinka på LAN1-dioden (orange eller grön beroende på nätverkskortet i datorn) så kan du öppna en webläsare och skriva in någon valfri webadress. Då ska du hamna i portalen där du ska mata in dina uppgifter och skapa en inloggning. Därefter kan du välja tjänsteleverantör.

Fick du ett bra erbjudande på mässan och inte har beställt ännu, får du nog ringa leverantörerna och beställa, annars väljer du tjänster i portalen.

Lycka till med valen av leverantörer och ett stort tack till alla glada besökare och utställare på mässan!

Friday the 21st. FreeTemplateSpot.